My Thai Spa
Massage en Wellness

Voor Mannen en Vrouwen

"My Thai Spa" is een concept naar Thaise maatstaven. We hebben gediplomeerde Thaise masseuses en een Nederlandse sport masseur werkzaam.
We bieden verschillende behandelingen zoals bijvoorbeeld traditionele Thaise massage, Hot Stone massage Sport massage, Voet massage & Body scrub. 


Onze massages bestaan uit...


Thaise Traditionele Massage helpt bij vermoeidheid, stress of pijnklachten en om de spieren te ontspannen. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren en blokkades los te maken door druk uit te oefenen op lichaamspunten met spierbalsem en olie.


Bij Thaise Aroma Massage wordt het lichaam op zachte wijze gemasseerd. De aanrakingen helpen u depressiviteit, vermoeidheid en stress te verminderen. We gebruiken speciale warme olie en het is de perfecte manier om uw lichaam te laten ontspannen.


Bij de Thaise Kruidenstempel-massage gebruiken we mixen met een sterk kruidige aroma. Te samen met de traditionele massage verzacht het de spieren en is het heilzaam bij gewrichtspijnen, spierkrampen en wordt de doorbloeding bevorderd.


Sport Massage. Dit is een massage gericht op spiergroepen die vermoeid zijn, ongemakkelijk voelen en die na het sporten wat te veel belast zijn geweest. Door extra aandacht te geven op de juiste plekken geeft dit na de massage een verlichtende werking, waardoor het lichaam soepeler aanvoelt.