My Thai Spa
Massage en Wellness

Voor Mannen en Vrouwen

"My Thai Spa" is een concept naar Thaise maatstaven. We hebben gediplomeerde Thaise masseuses en een Nederlandse sport masseur werkzaam.
We bieden verschillende behandelingen zoals bijvoorbeeld traditionele Thaise massage, Toksen massage, Hot Stone massage Sport massage, Voet massage & Body scrub. 


Onze massages bestaan uit...


Thaise Traditionele Massage helpt bij vermoeidheid, stress of pijnklachten en spieren te ontspannen. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren en blokkades los te maken door van de druk op punten met spierbalsem en olie.


Thaise Aroma Massage is de behandeling lichaam wordt op een zachte wijze gemasseerd, De aanrakingen helpen u bij depressief, vermoeidheid en stress minderen. We gebruiken special met warm olie en Het is de perfecte manier om uw lichaam laten ontspannen.


Thaise Kruidenstempel-massage We gebruiken van sterk kruidig mixen aroma met traditionele massage middelen helpt u verzacht de spieren en is heilzaam bij gewrichtspijnen, spierkrampen en het bevordert de doorbloeding.


Sport Massage. Dit is een massage gericht op spiergroepen dit vermoeid zijn, ongemakkelijk voelen en die na het sporten wat te veel belast zijn. Door extra aandacht te geven op de juiste plekken geeft dit na de massage een verlichtende werking, waardoor het lichaam soepeler aanvoelt.